tarieven

Happy Flooff trimbehandeling

Dit is een uitgebreide basis trim-behandeling.
Deze bestaat uit:

 • Kennismaking
 • Nagels knippen
 • Verwijderen van klitten en plaatselijk vervilte vacht 
 • Vacht goed doorkammen
 • Check van de oren, ogen en het bekje
 • Reiniging van de oren en ogen indien nodig en kat het toe laat
 • Indien nodig/gewenst gebruik ik droogshampoo om de vacht op te frissen
 • Behandeling katerstaart (indien nodig)
 • Gratis advies op maat over de vachtverzorging van jouw kat(ten) en over wat je zelf tussen de trimbeurten kan doen
 • Leuke positieve afsluiting voor jouw kat met iets lekkers (mits geen allergie of dieet) of een zakje catnip of valeriaan

Bij 2 katten of meer € 5,- korting per kat!

€ 60

Meerprijzen

Meerprijs extreem vervilte vacht (dit kost meer tijd en scheerkoppen verslijten enorm). Bovendien is vilt heel pijnlijk voor de kat. 

€ 25

Meerprijs vlooien (ivm extra hygiene maatregelen)

€ 15

Reiskosten

Reiskosten € 0,50 ct/km (heen- en terugreis).

Eventuele parkeerkosten voor rekening van de klant. Binnen een straal van 5 km vanaf Obbicht reken ik geen reiskosten.

LET OP:

 • Na de behandeling dienen de kosten te worden voldaan. Je kunt betalen via je gsm door middel van een Tikkie of een betaalverzoek die ik via WhatsApp stuur. Contante betaling is ook mogelijk, liefst gepast.

 

 • Annuleren van de afspraak kan kosteloos tot en met 48 uur voor de afspraak. Daarna zijn er kosten aan verbonden.
  Bekijk hiervoor de algemene voorwaarden.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Wat is Happy Flooff en wat bied je aan?

Ik ben Steffie van Happy Flooff, jouw toegewijde kattentrimster en crazy cat lady aan huis in Midden- en Zuid Limburg. Ik bied professionele, 100% katvriendelijke trimdiensten aan om jouw kat een stressvrije en gelukkige ervaring te bezorgen.

Wat maakt jou uniek?

Mijn onderscheidende factor ligt in mijn focus op katvriendelijke methoden en vachtbehoud. Geen dwangmiddelen en geen stressvolle vervoersritten meer voor je kat. Ik kom bij jou thuis voor een comfortabele trimbeurt, in de avonduren en het weekend. Ik ben gespecialiseerd in katten en blijf voortdurend leren over katten, hun gedrag en gezondheid, en alles rondom kattentrimmen.

Waar vind ik meer over Happy Flooff?

Voor meer informatie over mijn diensten, tarieven en hoe ik jou en je kat kan helpen, bekijk de informatie op mijn website en social media. Neem gerust direct contact met mij op voor al je vragen. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om updates, gratis tips en belangrijke informatie te ontvangen voor het optimale welzijn van je kat

Waarom kiezen voor Happy Flooff?

Bij Happy Flooff staat het welzijn van je kat centraal. Mijn 100% katvriendelijke aanpak, ervaring en passie voor katten maken mij de ideale keuze voor een stressvrije, liefdevolle trimervaring voor jouw geliefde viervoeter. Ik bied altijd eerlijk en deskundig advies, afgestemd op jouw kat, bij elke trimbeurt. Bovendien ben ik ook tussen de trimbeurten door beschikbaar voor vragen over de vachtverzorging van je kat.

Ga niet zelf knippen en scheren in je kat. Ik kom regelmatig ernstige wonden tegen bij katten waarbij eigenaren met alle goede bedoelingen hebben geprobeerd klitten, vilt of knopen zelf te verwijderen. Houd er rekening mee dat de huid van een kat heel erg dun is en losjes zit. Als je aan een klit trekt, trek je ook aan de huid. Bij vilt is de huid vaak in de vervilte vacht getrokken, waardoor het verschil tussen vilt en huid niet meer te herkennen is. Laat klitten die dicht op de huid zitten en vooral viltplekken over aan een professionele kattentrimmer!

Ik heb geen vervoer. Wat nu?

Dit is dus geen probleem. Ik kom naar jou toe, dus jij en jouw kat hoeven niet langer de stress van het vervoer te ervaren. Mijn ambulante trimdiensten zijn beschikbaar op afspraak in de avonduren en in het weekend in overleg.

Wat is je werkgebied?

In principe beslaat mijn werkgebied alle plaatsen in Midden- en Zuid-Limburg. Alles daarbuiten bekijk ik per geval apart. Woon jij bijvoorbeeld in België of Duitsland net over de grens? Of woon je in Noord-Limburg? Dan kijken we in overleg of dit voor beide partijen haalbaar is.

Mijn kat is moeilijk te kammen, wat nu?

Bij Happy Flooff ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van klitten en vilt. Je kat gaat niet alleen klitvrij, maar ook tevreden de deur uit. Ik oordeel niet want een kat in de klit kan de beste overkomen. Als je kat door jou moeilijk te kammen is, dan betekent dat niet altijd dat dat door een ander niet lukt. Bij jou voelt je kat zich namelijk het meest zelfverzekerd. Vaak zie ik dat een kat die zich door de eigenaar niet laat kammen, zich door mij wel laat behandelen.

Waarom werk je vacht besparend?

Vachtbehoud is essentieel voor de gezondheid van je kat. Het voorkomt klitten en vilt, huidproblemen en vermindert stress. Vacht beschermt je kat tegen zomerse hitte en winterse kou. De glans en conditie van de vacht blijven behouden in tegenstelling tot ontwol behandelingen waardoor de vacht uiteindelijk doffer gaat worden. Bij Happy Flooff garandeer ik een katvriendelijke, vachtbesparende aanpak.

Hoe stel jij mijn kat op zijn gemak ?

Mijn aanpak draait om het welzijn van je kat. Ik werk stressvrij en katvriendelijk, gebruik technieken om je kat op zijn gemak te stellen en respecteer zijn lichaamstaal. Je kat wordt behandeld zoals mijn eigen, met liefde en geduld. Geen dwangmiddelen, maar harmonie met de kat’s natuurlijke neigingen. Katten zijn tenslotte controle-freaks.

Is je kat makkelijk af te leiden met iets lekkers? Dan geef ik soms iets lekkers. Maar dit gaat altijd in overleg met de eigenaar. Soms kan een zakje valeriaan of catnip ook al veel doen. Deze neem ik zelf mee. Soms maak ik gebruik van andere afleidingsmethodieken. Iedere kat is anders en verdiend een aparte benadering.

Wat als een trimbehandeling niet lukt?

In de meeste gevallen verloopt een trimbehandeling succesvol. Mocht het thuis toch niet lukken, dan kan ik je doorverwijzen naar een kliniek waar ook trimmen onder een roesje mogelijk is.

Gelukkig komt dit bijna niet voor.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken is simpel. Neem contact op via telefoon, e-mail of het contactformulier op mijn website.

Omdat ik tijdens het trimmen niet altijd kan telefoneren, werkt een Appje vaak het snelst en makkelijkst.

Waar moet ik rekening mee houden?

Ik zorg zelf voor het benodigde materiaal, inclusief een mobiele trimtafel.

Wat je zelf kan doen:

Haal je kat ruim op tijd naar binnen als deze buiten komt, vooral tijdens zomerdagen.

Minimaliseer stressvolle prikkels op de trimdag, vermijd zelf kammen die dag. Bij recent pension- of dierenartsbezoek is het wellicht beter de trimbeurt even uit te stellen.

Zorg voor een koele en rustige plek met goed licht voor het trimmen, vrij van harde geluiden, andere huisdieren of kleine kinderen.

Hoe kan ik betalen?

Na de behandeling dienen de kosten te worden voldaan. Betalen kan via een Tikkie of betaalverzoek die ik via WhatsApp stuur.

Contante betaling is ook mogelijk, liefst gepast.

Heb je tips voor na de trimbeurt?

Zeker!

Laat je buitenkat de eerste paar uur binnen en geef hem rust. Hoewel ik zo stressvrij mogelijk trim, blijft het een inbreuk op zijn normale ritme en territorium.

Heb je meerdere katten in huis?

Houd er dan rekening mee dat de getrimde kat een andere geur kan hebben, wat de reactie van andere katten kan beïnvloeden. Dit zal vanzelf verminderen zodra de getrimde kat zichzelf heeft schoongemaakt. Het is het beste om de katten gewoon met rust te laten en niets te forceren.

Een dagelijkse check van de vacht

Schiet je kat regelmatig in de klit? Neem alle adviezen die ik je geef na de trimbeurt ter harte en ga iedere dag even met je vingers door de vacht van je kat heen om te voelen of er kleine klitjes zitten. Deze zijn vaak makkelijk met de vingers uit te pluizen of uit te kammen. Ik laat je tijdens een tribeurt zien met welke technieken en materialen je dit het beste kunt doen.

 

Instagram
WhatsApp
FbMessenger
Tiktok