OVER MIJ

“Katten trimmen is niet mijn beroep, het is mijn passie!”

Happy Flooff_over mij
Happy Flooff_Katten zijn mijn passie
HAPPY FLOOFF De katvriendelijke en stressvrije kattentrimster aan huis
Happy Flooff vachtvriendelijk

Welkom bij Happy Flooff!

Mijn naam is Steffie Leszczynski-Danckaert en ik ben gepassioneerd en gespecialiseerd in het trimmen van katten op een katvriendelijke en vacht-besparende manier.

Ik begrijp als geen ander dat je alleen het beste wilt voor je geliefde kat, ook als het gaat om vachtverzorging. Dan wil je ook weten wie je kat gaat trimmen.

Mijn liefde voor katten begon al op jonge leeftijd, en ik heb altijd katten in mijn leven gehad. Als vrijwilliger zorgde ik regelmatig voor (zieke) zwerf katjes die ook wat extra hulp nodig hadden bij hun vachtverzorging.

Mijn interesse in het gedrag van katten groeide steeds meer. Crazy Cat Lady is een understatement. Daarom heb ik destijds besloten een opleiding te doen over het gedrag van katten en katachtigen uit Engeland: Advanced Feline Behaviour 

Toen een van mijn vier eigen katten, Maine Coon Belle, te maken kreeg met een aandoening en daardoor vachtproblemen ontwikkelde, besloot ik mezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied van kattentrimmen.

Desiree van De Perfecte Kat inspireerde mij enorm. Zij liet zien dat het mogelijk is om op een 100% katvriendelijke en vachtbesparende manier te trimmen. Om me te oriënteren op het kattentrimmersvak volgde ik een workshop bij haar “Hoe wordt ik kattentrimmer?” Toen wist ik het zeker, dit is het helemaal voor mij!

Ik volgde de Vakopleiding van Cats Class, een professionele trimopleiding speciaal gericht op kattentrimmers die willen werken volgens de kat- en vachtvriendelijke methode. En toen werd HAPPY FLOOFF geboren.

Sindsdien heb ik met veel liefde en toewijding talloze katten geholpen. Voor mij staat het welzijn van de kat altijd voorop; zij zijn bij mij altijd koning(in).

Ik help alle soorten katten, niet enkel ras katten.
Ik heb ook ervaring met het trimmen van gehandicapte katten. Ik vind het geweldig leuk om te doen! Katten trimmen is niet mijn beroep, het is mijn passie!

Hieronder stel ik onze eigen vier schatten aan jullie voor. Wil je meer weten over mij, mijn katten of over hoe ik werk? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op of volg me op Social Media.

Belle

Onze “Queen of the South”
(Maine Coon).
Heeft een “Cattitude” en is de Baas.

Over mij mijn katten Taco

Beau

Onze grote Knuffelbeer Beau
a.k.a. Taco (Maine Coon).
De vriendelijke reus van 12 kg.

Over mij Loki

Loki

Onze lieve kleine Loki.
Klein streetwise, slim en pittig
(Europese Korthaar).

Happy Flooff_Over mij _Ozzy

Ozzy

Onze (schijn) Heilige Birmaan.
“Too cute to handle”
en komt daarom met alles weg.

Mijn favoriete Katten-Quote:

“Tijd doorgebracht met katten is nooit verspild” (Sigmund Freud).

De naam “Happy Flooff”

Logo Happy Flooff

Waarom ik gekozen heb voor de naam “Happy Flooff”

De naam “Happy Flooff” is een speelse en luchtige naam die is afgeleid van het Engelse woord “floof”. Het woord “floof” is een populair internet-slangwoord dat wordt gebruikt om super schattige katten met pluizig, luxueus haar te beschrijven. Door het woord “flooff” in de bedrijfsnaam te gebruiken, wordt een gevoel van warmte en vriendelijkheid overgebracht, wat belangrijke eigenschappen zijn voor een kattentrimster om te hebben.

Het woord “Happy” wordt gebruikt om het idee te benadrukken om katten blij en comfortabel te laten voelen tijdens het trimmen. Het benadrukt ook het algehele doel van het bedrijf, namelijk het bieden van een positieve ervaring voor zowel de kat als hun eigenaar. Het refereert tevens naar de 100% katvriendelijke methode en de vachtbesparende manier van trimmen.

The more Flooff the better! Maar wel klit en viltvrij.

Kortom, de naam “Happy Flooff” is een leuke en memorabele naam die een gevoel van warmte, vriendelijkheid en geluk overbrengt, die allemaal belangrijke eigenschappen zijn voor een kattentrimster. In het logo heb ik bewust ook een kroontje geplaatst om aan te geven dat de kat bij mij koning (in) is. Het welzijn van de kat staat bij Happy Flooff altijd voorop.

Instagram
WhatsApp
FbMessenger
Tiktok