Klanten Vertellen

Wat vinden mijn klanten?

Logo Happy Flooff

Tevreden klanten, Purrfecte ervaringen: Lees hier wat onze Flooffs en hun personeel vinden van Happy Flooff.

 

Jeroshna en Bitjoeg

Toen ik thuis kwam stond Steffie al op mij te wachten. We gaven elkaar een hand en ze droeg haar werktafel naar binnen. De eerste kamgast was de kater Bitjoeg, die zich dit keer gedroeg als een machoman en zich af en toe liet gelden. Maar ja. Tussen al die vrouwen moet je je natuurlijk bewijzen.

Maar Steffie deed het prima en hij kalmeerde snel. Daarna was Jeroshna aan de beurt. Een diva die voornamelijk wat knoopjes/klitten onder haar buik had. Slow and easy werden die door Steffie verwijderd en Jeroshna kon weer van de werktafel.

Al met al een prettige ervaring voor alle katten en ook voor mij.

Steffie blijft kalm en is erg lief met de katten. Dat voelt zo’n kat en daar reageren ze ook op. Als afsluiting kregen ze allemaal een snoepje en werd er afscheidgenomen.

Zeer zeker de moeite waard om Steffie later dit jaar nog eens te contacteren.

Monique Moes

Max en Lola

Max en Lola hebben allebei een speciale stressvrije behandeling gehad. Steffie gebruikt leuke afleidingsmethoden. Lola, mijn lieve dove bejaarde dame liet zich onder het genot van een zakje valeriaan heel makkelijk kammen. Steffie is superlief en geduldig met de katten. Zelfs met mijn Max , die Cerebellaire ataxie heeft en dus gehandicapt is, ging het perfect! Hij had een vervuilde vacht en een paar vervelende klitten omdat hij zich door zijn handicap moeilijk kan wassen. Lola had heel veel los haar en had een doffe vacht. Steffie heeft dit vakkundig opgelost en de katten bleven rustig. Ze zien er weer top uit. Superfijn ook dat Steffie aan huis komt! .”

Kim Melchers

 

Milo en Nowie

Vandaag kwam Steffie langs om onze katten Milo en Nowie te trimmen. Steffie is heel lief en geduldig naar de katten toe. Ze zal ze nergens toe dwingen wat de trimbeurt een relaxmoment maakt voor de katten i.p.v. stressmoment. Ze weet waar ze het over heeft en geeft je goede tips hoe je zelf de vacht kunt onderhouden. Goede ervaring en zeker een aanrader!

Anouk van Bree

Mimi en Nola

“Ontzettend tevreden! Enorm lieve vrouw met een echt hart voor katten. We hebben 2 Perzische katten met een enorme vacht. Ze was heel geduldig en wist onze katten heel erg op het gemak te stellen (door snoepjes, speeltjes, catnip en valeriaan) waardoor het een fijne ervaring voor ze was. Onze katjes zien er weer super mooi verzorgd uit. We hebben gelijk een tweede afspraak in gepland. Echt een aanrader!

Juliette Moonen

Vaya en Pablo

Steffie is voor mijn twee maine coons bij mij thuis gekomen. Ze neemt haar tijd, is rustig, geduldig en lief voor de katjes. Ze heeft top werk geleverd.

Pablo heeft zich heerlijk laten verwennen en verzorgen. Op een speelse, aandachtige en zorgvuldige manier, met kleine trucejes weet ze hem goed te hanteren en laat hij alles gebeuren. Zijn pubervacht ziet er weer prachtig uit na afloop.

Vaya is een moeilijk katje die duidelijk is in wat ze wel en niet wil. Steffie respecteert dit en forceert niets, waardoor de ervaring niet stressvoller wordt gemaakt dan nodig.

Ze geeft goede tips, trucs en advies over de verschillende mogelijkheden betreffende de verzorging van de katten.

 

Vera van Hoof

 

Kai

Wat een heerlijke ontspannen en superlieve manier van trimmen! Ik heb genoten van deze ervaring. Er wordt echt naar de kat gekeken en niet naar de tijd. Alleen maar lof. Wij plannen meteen onze vervolgafspraak 🙂

Beagle Bengeltjes

 

Shaggy

Very nice lady with a great attitude towards animals. She coped with the difficult task perfectly. We recommend and greet you

P. Nowak

Ozzy & Smokey

“Zeer tevreden over de service

Ronald D.

Sky & Nala

“Professionele trimster, die het vak goed begrijpt en oog heeft voor de katten. Zeer fijne behandeling. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een trimster voor je kat.

Rico Vlake

Wanneer een Kattentrimster inschakelen?

Vermijd Problemen! Wacht niet te lang ! Zelfs een kleine klit kan al snel voor grote problemen zorgen. Wat begint als een onschuldige klitje kan uitgroeien tot een ongemakkelijke knoop en zelfs evolueren tot een pijnlijke viltmassa. De pijn die deze klitten veroorzaken, kan ook invloed hebben op het humeur en gedrag van je kat. Een goede vachtverzorging is daarom essentieel. Hoewel katten meestal goed voor hun vacht kunnen zorgen, kan het voorkomen dat ze af en toe wat hulp nodig hebben. Op zulke momenten is de expertise van een professionele kattentrimmer onontbeerlijk. Ik werk op een manier die zowel vriendelijk voor je kat als voor zijn vacht is, om zo klitten te voorkomen. Een Happy Flooff is het resultaat!

Telefonish contact

Natuurlijk mag je altijd even bellen voor vragen of voor een afspraak. Omdat ik meestal druk bezig ben en mijn telefoon niet altijd bij de hand heb, werkt het het gemakkelijkste om me even een berichtje via whatsapp te sturen. Dan app of bel ik zo snel mogelijk terug. Bel of app me op 0031 (0)611492410.

KAN HET OOK EVEN WACHTEN? STUUR DAN EEN MAILTJE!

Heb je een algemene vraag over de vachtverzorging van je kat of een andere algemene vraag? Is het niet dringend? Stuur dan een mailtje naar info@happyflooff.nl of vul het contact formulier in.

Logo Happy Flooff

Vragen?

Neem contact op.

4 + 4 =

Instagram
WhatsApp
FbMessenger
Tiktok